Lauri Pedaja taas pruudist lahus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarjuuksur Lauri Pedaja ja tema pruut Margret Kanal 2 aastalõpusaate "Ilus ja lõbus" salvestusel novembris 2010
Staarjuuksur Lauri Pedaja ja tema pruut Margret Kanal 2 aastalõpusaate "Ilus ja lõbus" salvestusel novembris 2010 Foto: Kanal 2


Suve lõpul levis kulutulena jutt, et staarjuuksur Lauri Pedaja on oma elu armastusest, Margret Järvest lahku läinud. Nädala pärast selgus, et paarike leppis ära ja et tuvikesed liiguvad ringi taas käsikäes. Täna sai Elu24 vihje, et kaunis paar olla taas tülli pööranud.

Ka Margreti Facebook`i lehelt võib hetkel lugeda, et kaunitar on vaba ning otsib sõprust, kohtingut ja värsket suhet. 

Fahle ilusalongis meikarina töötav Margret on suhtlusportaalis kirjeldanud muuseas oma kaksikute tähtkuju mõjutustega iseloomu järgmiselt: «Selle tähtkuju all sündinuid on raske armastada, kuna nad püüavad käest libiseda ja jätta armastava inimese teadmatusse. Vaatamata sellele, et nad on ise vähe võimelised armastama ja on harva õrnad, on neil tugev vajadus armastatud olla, tunda oma ümber hoolitsust ja meelitusi. Nad eelistavad üksindusele kasvõi igavat seltskonda ja tühiseid kaaslasi.»

Staarjuuksur Lauri Pedajalt kommentaari saada ei õnnestunud, kuna tema telefon on ajutiselt suletud.

Staarkuulsusi võib veel rõõmsalt kõrvuti koos asjatamas näha neljapäeval Kanal 2 saates «Ilus ja lõbus». Saade on salvestatud novembri lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles