Miks Williami ja Kate Middletoni suhe kriisis oli?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Varsti välja antavas raamatus «William and Kate: A Royal Love Story» seisab, et Briti printsi ja ta kallima suhe ei ole alati pilvitu olnud.

Suhte ühes faasis jättis William Kate Middletoni telefonikõnega maha ning läks seda koos sõpradega tähistama, kirjutab news.com.au.

Ajakirjanik Christopher Anderseni andmetel tahtis William taastada suhte Jecca Craigi nimelise naisega, kellega tal oli suhte enne Kate Middletoni.

Andersen kirjeldab oma raamatus põhjuseid, mis tingisid printsi ja Middletoni lahkumineku 2007. aasta aprillis.

Väidetavalt olevat prints Kate Middletonile edastanud, et kuna ta on tulevane troonipärija, siis on tal õigus teha, mida tahab.

«11. aprillil teatas William Kate`ile, et ta ei taha kannatada nii nagu ta ema, printsess Diana kannatas. Diana oli pidevalt kõmufotograafide huviobjekt. William arvas, et kõmufotograafid hakkavad ka teda jahtima kui ta suhte Kate´iga tõsisemaks muutub,» seisab raamatus.

Pärast Kate Middletonile helistamist läks William koos sõpradega Londoni ööklubisse Mahiki.

«Prints ja ta kaaslased tellisid endal erinevaid alkohoolseid jooke. William hüüdis, et nüüd on ta vaba,» jätkub raamatutekst.

Kolm kuud hiljem palus William Kate Middletonilt andeks ning nad leppisid ära.

Siiski jäi õhku kahtlus, et William tahtis tegelikult suhet varasema kallima Jecca Craigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles