Kuula: Metsakutsu tegi Jüri Pootsmanni loole «Aga siis» vinge remixi!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid

Täna ilmus Metsakutsu remix Jüri Pootsmanni loost «Aga Siis». Remixi ühist esitust artistide poolt saab kuulda ja näha juba täna õhtul Rock Cafes Elina Borni ja Jüri Pootsmanni kontserdil.

Lisaboonusena valib Jüri publiku seast välja õnneliku, kes saab külastada tema Eesti Laulu poolfinaalis osaleva pala «Play» videovõtet!

«Ma olen elus «Eesti Otsib Superstaari» saate peale kaks korda raha kulutanud. Esimene kord hääletasin SMSiga Karl-Erik Taukari poolt ja teine kord Jüri. Kui kuulsin lugu «Aga Siis» hakkas kohe sulg liikuma, tekst tuli otse südamest ja jooksis peaaegu iseenesest. Sõnad said valmis enne, kui ma üldse teadsin, kas Jüri on huvitatud minuga koostööd tegema. Võtsin temaga ühendust ja käisin idee välja ja õnneks läks ka tema sellest mõttest, sarnaselt minuga, kohe põlema,» põhjendab Metsakutsu oma versiooni loomist.

VAATA LISAKS: Elu24 Live - külas käis superstaar ja aasta meesartist Jüri Pootsmann

«Kirjutasin vist elus esimest korda nii otse ja ilma ringita oma hingest. Natuke imelik oli oma tunnetest nii selgete sõnadega räppida, aga tekst kõrvuti Jüri häälega kõlab kokku ootamatult hästi. Loen selle looga Metsakutsu jaoks 2016 aasta alanuks,» lisas ta.

«Aga Siis» singel on erakordselt juba teist nädalat järjest hoidmas Raadio Sky+ edetabeli esimest postitsiooni, kogunud üle 173 000 striimi Spotifys ning artisti palad on saavutanud digikanalites kokku üle 500 000 striimi. Jüri Pootsmann & bänd astub täna koos Elina Borni bändiga üles Rock Cafes. Toreda kontserdiboonuse ja elamusena valib Jüri kohapeal välja ka inimese, kes saab järgmisel nädalal külastada Eesti Laulu poolfinaalis osaleva pala «Play» videovõtet ja artistiga kohtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles