Kerli uus muusika on inspireeritud Eestist: kui vajan jõudu, palvetan oma maa hinge poole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv (seelik, mida Kerli kannab kleidina: Valentino)
Kerli Kõiv (seelik, mida Kerli kannab kleidina: Valentino) Foto: Woland / V Magazine

Lauljatar Kerli Kõiv avalikustas, et tema uus muusika on suures osas inspireeritud tema Eesti juurtest.

Kerli, kes viibis pea aasta Eestis, kolis hiljuti tagasi Los Angelesse, kirjutab pledgemusic.com.

«Ma olen 14-aastasest alates muusikatööstuses olnud ja mul sai sellest täiesti kõrini. Tundsin, et olin maagia täielikult unustanud ja pidin puhastumiseks oma senise eluga lõpu tegema. Võtsin kaasa vaid muusikategemise varustuse, kolisin metsa ja elasin väikeses maamajas, kus polnud jooksvat vett ja peaaegu puudus elekter. Elasin seal üheksa kuud, tegin kunsti ja veetsin aega looduses,» rääkis Kerli.

«See oli üks hirmuäratavamatest asjadest, mida elus teinud olen, kuid sellest saadud vabadus on hindamatu. Tänu sellele sain taas tuttavaks oma juurte ja Eestimaaga, mis on - ilma naljata - ürgne jõud, mis on mulle nüüd kaitseingliks. Kui vajan jõudu, palvetan oma maa hinge poole,» lisas ta.

Kerli avaldas ka lootust, et tänu tema muusikale tunnevad inimesed end vähem üksildasena. «Inimeseks olemine on tõeliselt raske!» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles