Las Vegase parim meeste šõu jõuab Tallinnasse! Mehi saali ei lasta!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šõu Chippendales  18+
Šõu Chippendales 18+ Foto: promo

Märts on armastuse, kire ja erootika kuu. 31. märtsil, 2016 toimub Tallinnas Nordea Kontserdimajas kõige kuulsam meeste šõu Chippendales. Nende esinemine - see on tants, erootika ja huumor. Šõu on mõeldud eranditult naistele. Iga naine võib end leida lavalt mõne  tantsijast iluduse embusest.

Foto: promo

Daamid, nõudke oma meestelt  üht vaba õhtut: Tallinnasse tuleb  kõige kuulsam meeste stripišõu Las Vegasest – Chippendales! Igal aastal  käib seda vaatamas ligi 2 miljonit inimest!

Chippendalesit nimetatakse juba aastaid maailma kõikide daamide lemmikuks. Pole ka ime, sest šõu on õitsenud juba  36 aastat! Täna on Chippendales  kogu maailmas nii populaarne, et selle esinemisgraafik on 2017. aastani täis.  Kuna kollektiiv on oma tiheda esinemisgraafiku juures leidnud aega Eesti nõrgema soo esindajate jaoks, on see tõeline pidupäev.

Armsad daamid! 31. märtsil ei oota teid lihtsalt meeste striptiis, vaid Broadway traditsioonidel põhinev  teatraliseeritud muusikaetendus  tantsu- ja vokaalnumbrite, muusikalielementide ja  kõrgetasemelise režissööritööga.

Mehi on   trupis Chippendales igale maitsele – nagu šokolaadikompvekid assortiikarbis. Tallinnas esineb 12 antropomeetriliselt täiuslikku tantsijat,  paljal ülakehal vaid firmamansetid ning  kikilipsud.  Šõus  astuvad nad vaatajate ette kõige erinevamates rollides: ehitajad, kauboid, arstid.

Mõni daam saab võimaluse lavale pääseda. 2015. aasta mais juhtus see kuulsa Ameerika lauljanna, Grammy auhinna omaniku Mariah Careyga. “Ma ei saanud isegi aru, kuidas sinna sattusin,“ kirjutas ta sotsiaalvõrgustikes naljaga pooleks oma Chippendalesiga tehtud piltide alla. Kõige järgi otsustades talle meeldis.

Hakkab  teilegi meeldima, kallid daamid, sest  Las Vegase kõige kuulsama meeste stripišõu edu saladus seisneb vastupandamatus sarmis, kaunites lihaselistes kehades ja  liigutuste ilmekas plastikas. Nende esinemised on alati värvikad, energilised ja avaldavad muljet kõikidele naistele, olenemata vanusest. Miljonid  Chippendalesit näinud naised ei saa eksida!

Ja mis peamine: et näha maailma kõige oodatumat meestešõud, ei pea te sõitma Las Vegasesse, nad tulevad meie juurde Tallinna!

Tähelepanu! Programm on mõeldud vaid täisealistele. 18+ Mehi saali ei lasta!

Piletid on müügil Piletilevist.

Ainult aasta lõpuni kehtib kõigile piletitele 15% soodustus!

Liitu korraldaja lehelt WWW.TCC.EE ja saada täiendavat allahindlust 7%

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles