Evelin andis mõista, et Toomas Hendrik pettis teda: nüüd saite vastuse küsimusele, mis mind sinna katusele ajas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Meisi Volt

Evelin Ilves kommenteeris Facebookis uudist, et tema eksabikaasa Toomas Hendrik Ilves on kihlunud Ieva Kupcega, ja andis mõista, et presidendi suhe ulatub kaugemale kui arvatud.

«Mul on hea meel, et see uudis avalikuks sai, sest see on vastus nii paljudele küsimustele, mida minult on viimase seitsme kuu jooksul päevast päeva meedia ja tuttavate poolt küsitud, ent millele ma olen vastamata jätnud. Alates näiteks sellest, et «mis sind sinna katusele ajas» ja lõpetades, et «miks te ikkagi lahutasite». Loodan, et nüüd on neil küsimustel lõpp, sest vastust on tänane avalik ruum tulvil,» kirjutas Evelin Facebookis. 

«Loomulikult jääb igaühele õigus uskuda, et üks «hüljatud ja murest murtud mees» võib juba vähem kui kuus kuud peale lahutust kihluda. Nagu muinasjutus. Või pole see lugu siiski nii lihtne ja lühike?» märkis ta.

Evelin lisas, et ainus tõde on see, mida kuulutab südamehääl ning selle järgimist tuleb austada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles