«Võta või jäta»: «Kurat!» karjus ärinaine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võta või jäta: saates oli puiduärinaine Kätlin
Võta või jäta: saates oli puiduärinaine Kätlin Foto: TV3

Saate alguses lubas Alari Kivisaar, et järgmise tunni jooksul pakub TV3 vaatajatele parimat meelelahutust.

Lavale rivistati EMA modelliagentuuri kohvripiigad ja stuudiosse kutsuti mängija Kätlin. «Jumal tänatud, et sul pole seljas roosat kleiti, muidu ma arvaks, et üks kohvritüdrukutest on mängu tulnud,» vaimutses Kivisaar. Blond Kätlin, kes eraelus tegeleb puiduäriga, kandis Kivisaare kergenduseks hoopis sinist kleiti. Nagu öeldud, on Kätlini põhisissetulekusk Eesti metsa välismaale müümine. Saatesse tuli ta selle pärast, et puiduvahendus pole naist veel miljonäriks teinud.

Mänu alguses harvendas Kätlin mehiselt tabeli parempoolset tulpa ja saatis priskemate summadega kohvreid kandvad modellipiigad jalga puhkama. «Kurat!» karjatas mängija, kui kohver miljoni krooniga avanes ja šansid äkkrikkusest vähenesid. Seda emotsioonipurset kuulsid pealt stuudiosse tulnud ema Margit, sõbranna Karin, tütar Janeli ja sõbranna tütar Johanna Katariina.

Vaadates Kätlini senist mängustiili kehutas Kivisaar mängija toetajaid abi osutama. Kordkorralt suurenesid pankuri pakkumised, kuid Kätlin otsustas edasi mängida. Lõpuks jõuti seisu, kus tabelisse oli jäänud kolm summat: 150 000 krooni, 40 00 krooni ja 50 senti. Nõudis siis toetajate soovitusel Kätlin: «Andku pankur mulle 50 000 ja ma lähen.» Pankur šantaažile ei allunud ja pakkus 49 900 krooni.

Selle peale rääkis Kätlin midagi poolikutest munadest, tühjadest koortes ja võttis selle pakkumise vastu. Järele jäänud kohvrite läbimäng näitas, et seisus 0.5/50 000 oleks pankur pakkunud 80 000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles