Vin Diesel: teen veel kolm «Kiirete ja vihaste» filmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vin Diesel
Vin Diesel Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Vin Diesel kinnitas, et tal on plaanis uus «Kiirete ja vihaste» triloogia.

48-aastane näitleja ja produtsent teatas Facebookis, et tulekul on veel kolm osa üliedukast frantsiisist, mis sai alguse 2001. aastal.

««Kiirete ja vihaste» saaga fännid on parimad fännid maailmas! Alates 2008. aastast, mil selle produtsendiks sain, olete minu kõrval olnud igal sammul. Olete sõna otseses mõttes andnud hindamatut tagasisidet. Tänan teid!» kirjutas Diesel.

Diesel paljastas, et ta otsib hetkel uutele filmidele režissööri.

«Minu kaasprodutsent Neal tahaks, et ma juba režissööri palkaksin, kuid see on liiga eriline frantsiis, et sellesse hooletult suhtuda. Et asi oleks selge - «Kiirete» kaheksanda filmi lavastamiseks pole kellelegi veel pakkumist tehtud! Rääkimata sellest, et keegi oleks käsikirja näinud. Universal on minu vastu väga kena olnud ja usaldanud meie visiooni. Nad on nagu perekond. Lubasin stuudiole, et teen saaga lõpetamiseks viimase triloogia. Režissööridest räägin järgmises postituses,» kirjutas Diesel.

The fans of the Fast & Furious SAGA are the best fans in the world... Since I became the Producer in 2008, you have been...

Posted by Vin Diesel on Friday, September 25, 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles