Hunt keeras golfimängija mängu tuksi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hunt
Hunt Foto: SCANPIX

Norra golfimängija paljastas meediale, et ta mängu rikkus hunt, kes hüppas rajale just siis kui ta oli 13. auku lööki sooritamas.

André Aass sõnas, et juhtumi ajal oli ta Oslo lähedasel golfiväljakul üksinda, edastab The Local.

«Olin üksinda mängimas ja hakkasin lähenema 13. augule, kui järsku vaatas teisel pool mulle ootamatu külaline otsa,» meenutas norrakas.

Aass ei saanud aru, mis loomaga tegemist oli ja arvas, et see on koer.

«Mul on kaks saksa lambakoera, kuid see loom oli neist suurem. Olin valmis selle olendiga võitlema kui ta oleks ohtlikuks osutunud,» sõnas mees viidates golfikeppidele.

Siis sai ta aru, et tegemist on hundiga, kuid ta mängis lõpuni.

«Järgmine löök läks hästi, kuid löögil 16. auku muutusin närviliseks, ses see auk oli metsa lähedal. Lõin liiga kiiresti ning löök ei olnud hea. Hundi kohalolek oli väga häiriv ja mäng läks tegelikult metsa,» lisas mees.

Norra pealinna Oslo lähedastel aladel on viimastel aastatel nähtud sageli hunte.

Norra looduskaitseameti esindaja Ole Knut Steinseth sõnas, et arvatavalt on tegemist Rootsist pärit huntidega, kes on tulnud üle piiri.

Ta lisas, et Glomma jõest läänes ei peaks olema hundikarju ega pesakondi, kuid kui neid leidub, siis tuleb nad sealt eemaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles