Sidumismängud, domineerimine, allumine, sadism ja masohhism - Mr. Grey Playroom avab uksed!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidumismängud, domineerimine, allumine, sadism ja masohhism - Mr. Grey Playroom avab uksed!
Sidumismängud, domineerimine, allumine, sadism ja masohhism - Mr. Grey Playroom avab uksed! Foto: Klubi Teater

Laupäeval avatakse Tallinnas kauaoodatud Mr. Grey Playroom!

Sel laupäeval,

Foto: Klubi Teater

1.augustl ootab klubi Teater kõiki meelierutavasse punasesse Erotic Cinema „Mr. Grey Playroom’i“, et pakkuda klubikülastajatele naudingut, mis tavaliselt jääb vaid suletud uste taha!

Sidumismängud, domineerimine, allumine,  sadism ja masohhism - neis kõigis leidub mitmeid seksuaalpraktika elemente, mida Mr. Grey Playroom endas peidab!

Sel laupäeval toob Mr. Grey Playroom ööhämaruses nähtavalt ka romaanis tähelepanu pälvinud erootilised stseenid!

Foto: Klubi Teater

Erotic Cinema „Mr.Grey Playroom“ avaldab kõigi aegade kiiremini müüva raamatu sisu, mis on vallutanud naiste südameid üle kogu maailma.

Raamat, mida on tõlgitud 51 keelde ja müüdud üle 100 miljoni exemplari peidab endas kirge, taevalikku valu ja lugematuid naudinguid. Vajadusest absoluutse kontrolli järgi, balansseerivad tundeskaalas uudishimu,hirm ja kirg, mis tekitavad piiripealsest seksimängust saadavat eufooriat.  Punane tuba koos ärevust, iha, kartust ja uudishimu tekitavate leludega vallutavad sel laupäeval klubi Teatri!

Foto: Klubi Teater

Peole lisavad meeleolu kaundi Viru Valge neiud, kes pakuvad üllatusi kogu öö! Kellele meeldiks piirides püsiv suhe mida Mr. Grey nimetas „vaniljeks".

Foto: Klubi Teater

Vahe naudingu ja piina vahel on õhkõrn ning sellepärast on peo märksõnadeks seatud ka sensuaalsus, erootika, nauding, kirg, hirm ja rahuldus!

Foto: Klubi Teater

Mr.Grey Playroom on salapärane ja pahaline maailm koos Tema seksuaalsete orjade ja loendamatute naudingutega – see kõik muutub sellel ööl raamatust tõelisuseks - laval on oodata enneolematut lavashowd, mis kõik fantaasiad päevavalgele toob.

Foto: Klubi Teater

Sel ööl võib klubi Teateris oodata kõiki ootamatud vallatused, sest öö on täis kirge, erootikat ja sensuaalsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles