Prints William ülistas abikaasat: Catherine on võrratu ema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Charlotte'i ristsed
Printsess Charlotte'i ristsed Foto: Mario Testino / Art Partner / Scanpix

Briti prints William, kes alustas esmaspäeval tööd õhukiirabi piloodina, ülistas värskes intervjuus oma abikaasat, Cambridge'i hertsoginna Catherine'i.

William rääkis ka, et kaheaastane poeg George on väga aktiivne laps, vahendab People. «Ta on üks paras ahvipärdik,» naeris William.

Kümnenädalane tütar Charlotte olevat aga «taevalik rõõm», kuid samas tähendab kahe lapse eest hoolitsemine suuremat vastutust.

«Olen väga õnnelik, et mul on see armas väike perekond,» ütles William. «Catherine on emana teinud võrratut tööd ja ma olen tema üle väga uhke.»

Küsimusele, kas neil on plaanis veel lapsi saada, vastas William: «Me alles saime teise. Kunagi ei tea, mida tulevik toob.»

East Anglian Air Ambulance'i heaks töötamine aitab Williamil «kahe jalaga maa peale jääda» ja tänu sellele saab ta olla «hea kutt», kes töötab tõelises maailmas. «See on mu esimene päev ja närveldan veidi. Ootan põnevusega, mil alustada saan, sest olen väljaõppesse panustanud palju pingutust ja kannatlikkust.»

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles