Kuula: Noisebleedi uus singel

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noisebleed
Noisebleed Foto: promo

Rock-bänd Noisebleed lasi välja uue eestikeelse singli «Sa ei tea». Teos on publiku poolt üks parimini omaks võetud Noisebleedi teoseid.


Bänd on tehtud tööga ülimalt rahul ning loodab, et ka fännide reaktsioon on samane. Laul räägib naistest ja tunnetest. Hetkel On poisid koos Anis Arumetsaga töös uue loo kallal, mida on võimalik esimest korda kuulata 22. oktoobril Tapperis üritusel Bitter & Twisted.

Noisebleed on viieliikmeline rock-bänd Tallinnast, tegutsenud alates aastast 2006. Ajaga on nende muusika muutunud aina karmimaks. Tänaseks päevaks mängivad paljud Eesti raadiojaamad Noisebleedi lugusid «Harlot of the Devil», «Mis ootab ees» ja «Tango 'til You're Dead». Bänd kavatseb jätkata oma loomingu salvestamist, kuni on lindis albumi jagu lugusid, et siis esimene plaat välja lasta. Ansambel saavutas Delfi Noortebänd 2009-l tiitli "Publikulemmik".

Noisebleed seab oma eeskujudest bändid Avenged Sevenfold, Dream Theater ja Parkway Drive. Lüürika sünnib kõigest, mis parasjagu meelel.

Kuula lugu ja anna hinnang!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles