“Eesti talent” jõuab ekraanile

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti talent" eelvoor Tallinnas.
"Eesti talent" eelvoor Tallinnas. Foto: TV3

Sel laupäeval on TV3 ekraanil selle sügise suurprojekti „Eesti talent“ avasaade, mis on filmitud Tallinna Nokia kontserdimajas.

Saatesarja eelvoorud salvestati augustis ja septembris Eestimaa kontserdimajades, kus pürgis saatesse ligi 500 eri vanuses gruppi või sooloesinejat.

Kohtunik Valdo Randpere oli eelvoorudes nähtu üle meeldivalt üllatunud, sest saade tõi esile väga palju andekaid inimesi.

“Kartsin pisut, et Eesti väiksus on ses osas takistus ja seda toredam, et esinejate tase oli väga kõrge,” rääkis Randpere. “Eriti vahva oli see, et oli  viis-kuus tippesinejat. Nende vahel ei suudaks ma isegi võitjat valida. Aga küll televaatajad selle valikuga hakkama saavad.

Ühtekokku jõuab ekraanile üksteist saadet, nendest kuus eelvooru, poolfinaali valikepisood, kolm poolfinaali ja finaal. Kõikidest eelvoorudest edasipääsenute hulgast valivad kohtunikud poolfinaali valikepisoodis välja kolmkümmend esinejat, kes pääsevad edasi poolfinaalidesse. Nendest kümme saab finaali. Televaataja saab hääletada oma lemmiku poolt poolfinaalides ja finaalis.

“Eesti talent” põhineb rahvusvahelisel formaadil “Got Talent”. Inglismaal loodud, kuid 2006. aastal USAs debüteerinud maailma suurim ja värvikaim talendi-show on jõudnud juba rohkem kui kolmekümnesse riiki, nüüd ka Eestisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles