Marilyn Kerro hädas kuulujuttudega: mul ei ole sõpru, koostööpartnereid ega muid kontakte kristallipoodides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro avas Tallinna vanalinnas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi koos loodusest leitud materjalidega
Marilyn Kerro avas Tallinna vanalinnas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi koos loodusest leitud materjalidega Foto: elu24.ee

Staarielu nautiv nõianeiu Marilyn Kerro on hädas kuulujuttudega, nagu teeks ta koostööd ka teiste kristallipoodidega peale tema enda poe Mecca.

«Olen saanud palju juba tagasisidet oma Mecca klientidelt, kus on kuuldud mõnes kristallipoes kasutatavana müügiprotsessis minu nime,» kirjutas kuulus nõianeiu Marilyn Kerro oma fännilehel.

Tekkinud olevat arusaam, et tal on koostööpartnerid või filiaalid ka muudes linnades.

«Teavitan, et mul ei ole sõpru, koostööpartnereid ega ka muid kontakte kristallipoodides. Toimetan iseseisvalt oma pereringis vaid Meccas, Tallinnas!» lõpetas naine jutu konkreetselt.

Muide, kes soovib kuulsalt punapealt eluks nõu, siis naine pidavat juttude kohaselt oma poekeses laupäeval ringi toimetama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles