Janne Saar ööbis lennujaama põrandal

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Saar
Janne Saar Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Tüdrukutebändi Nexus endine liige, soolokarjääri viljelev Janne Saar süüdistab talle piletid müünud firmat, et pidi lennuki hilinemise tõttu veetma öö Londoni lennujaamas ning koju saamiseks ise uue pileti soetama.

Bookinghouse’i kaudu piletid ostnud Janne lend Los Angelesest Londonisse hilines nii palju, et Inglismaa pealinnast edasi Tallinna sõitnud lennukist jäi ta maha, kirjutas SL Õhtuleht.

Janne võttis ühendust Bookinghouse’iga, kus telefonile vastas tema sõnul ebakompetentne klienditeenindaja, kes kõigepealt väitnud, et Janne on ise süüdi.

Hiljem soovitanud tal aga omal käel koju tulla ning seejärel firmale avaldus kirjutada, kuid sellest polnud abi, sest firma otsustas lõpuks, et vastutav on siiski klient, kes lennud ise valib.

«Omal jõul koju saamine sisaldas endas aga öö veetmist lennujaama põrandal,» nentis lauljatar, kes järgmisel päeval pidi veel ostma 10 000 krooni maksva pileti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles