Mari värske singel sai uue draamasarja tunnuslooks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Loos
Mari-Liis Loos Foto: Laura Kallasvee

«Väike valge vale» on Mari-Liis Loosi, artistinimega Mari, teine singel ning ühtlasi ka uue kodumaise draamasarja «Pilvede all»  tunnuslugu.

Suhted, saladused, romantika ja varjatud minevikusündmused on märksõnaks nii uuele Kanal 2s alates 8. septembrist kolmapäeviti jooksma hakkavale telesarjale kui ka Mari värskele singlile, mille muusika autor on Hendrik Sal-Saller ning teksti on kirjutanud Berit Sal-Saller.

«Mulle Hendriku stiil meeldib ning koostöö temaga on alati tulemuslik ja sujuv,» rääkis nii populaarse krimisarja «Kelgukoerad» kui ka uue draamasarja «Pilvede all» produtsent Toomas Kirss ning lisas: «Sarjale, milles pakutakse draamat, kauneid tundeid, õhkavat armastust, sooja inimlikkust ning hingekriipivaid saladusi, sobib Mari lugu kui rusikas silmaauku.»

Mari, kes laulmise kõrvalt õpib Eesti Kunstiakadeemias moestilistikat, surfab, maalib ning huvitub motokrossist, jättis  oma esimese tõsise jälje Eesti popmuusika maastikule debüütsingliga «Täielik suvi», mis maandus nii mõnegi Eesti tippraadiojaama edetabeli tippu.

Kuula Mari uut lugu «Väike valge vale»!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles