Kerli paljastas, mida ta õppis aastal 2014

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli pööras elus uue lehekülje
Kerli pööras elus uue lehekülje Foto: Kerli / Instagram

Lauljatar Kerli Kõiv avaldas Facebookis tagasivaate oma pöördelisele aastale.

Kerli sõnul oli 2014 tema jaoks raskete õppetundide ja vanadest asjadest vabanemise aasta.

«Lasin lahti asjadest, mis mind enam edasi ei vii. See on raske, eriti, kui pead neid enda olemuse tähtsaks osaks. Sa justkui ärkaksid ühel hommikul üles ja avastaksid, et vasak käsi, millega sa oled terve elu elanud, polegi sinu oma,» tõi Kerli omapärase võrdluse.

«Õppisin sel aastal enesearmastust ja ei kartnud enam eemaldada oma elust külgi ja inimesi, kes ei toetanud armastuse ja tõe eksistentsi. See oli minu jaoks nii võõras, et tundsin end alguses väga haprana, valasin rohkelt pisaraid ja vabandasin palju, kuni pisarad kuivasid ja hakkasin selgelt nägema valesid, milles olin elanud ja parasiite, mida hoidsin enda südame lähedal,» seletas ta.

«Reisisin... Ronisin üleöö vulkaani otsa, et vaadata Bali päikesetõusu ja uitasin oma armsa väikese (kuid ägeda) Eesti rabades. Vereside muutus tähtsamaks. Tunnustused ebaolulisemaks.»

Kerli tunnistab, et ta on sel aastal olnud «kurb sitakott», kuid 2015. aastal kavatseb ta olla teistsugune.

«Üritan mitte minevikus elada, et saaksin kasutada kogu energia iseenda parema versiooni ehitamisele ja järgmisel tasemel kunsti tegemisele. Luban, et elan ainult asjadega, mille nimel olen valmis surema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles