Abiellujad pidid Barack Obama golfisoovi tõttu uue pulmakoha otsima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama
Barack Obama Foto: SCANPIX

USA armee kaks sõdurit pidid möödunud nädalalõpul oma laulatuse ja pulmade pidamiseks uue koha otsima, kuna president Barack Obama tahtis paigas golfi mängida.

Kaptenid Natalie Heimel ja Edward Mallue olid valinud oma pulmakohaks Hawaii mereväebaasi Kaneohe Klipper golfiklubi, edastab foxnews.com.

Kuid kui paar oli möödunud laupäeval laulatusharjutust lõpetamas öeldi neile, et nad ei saa seal end paari panna lasta, kuna presidendil tekkis seal tahtmine golfi mängida.

«See oli keeruline, sest saime Obama tulemisest teada vaid 24 tundi enne pulma. Tuli muuta kõike,» sõnas Mallue õde Jamie McCarthy.

Paarile anti võimalus laulatuskoht viia golfiväljaku 16. augu juurde. Pulmakorraldajate sõnul oli see paik isegi ilusam kui varem välja valitud koht 6. augu juures.

Valge Maja selgitas hiljem, et neil puudus golfiklubis toimuva pulma kohta info.

McCarthy sõnul oli Obama hiljem isiklikult pruudile helistanud ja vabandanud ning vastabiellunuid õnnitlenud.

Hoolimata vabandamisest said Obama vastased jälle midagi, mille kallal viriseda.

«Mul oli komme öelda, et kui Obama golfi mängib, siis ei saa ta mingi lollusega hakkama, aga võta näpust....,» teatas senaator Rand Paul Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles