Matti Nykäsel on uus naine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matti Nykänen
Matti Nykänen Foto: SCANPIX

«Võin öelda, et oleme suudelnud,» ütles Nykänen eile raadio otseetris ühe Jyväskyla naise kohta, kes tema südame kiiremini põksuma paneb.

 

«Ehk on tema poolt tegu pisut emalike tunnete ja ehk isegi kaastundega,» rääkis Nykänen oma kodulinna Jyväskyla raadio otsesaates naise tunnete võimalikust tagapõhjast. Mis seisus suhe on, ei osanud kunagine maailma parim suusahüppaja öelda, märkides mõtlikult: «Ei tea, kuhu see võib jõuda, kuid tee viib alati ettepoole,» vahendab Iltasanomat.

Nykänen on filosoofilisi tähelepanekuid teinud varemgi, kui meenutada näiteks kuulsat ütlust tema elu põhjal vändatud mängufilmis, nimelt «eläma on laiffi» («eläma» on soome keeles «elu» ja «laiffi» kõnekeelne lühend inglise keelest «life», mis samuti tähendab «elu» - T.L.).

Elu24 poolt lisaks Nykäse tähelepanekule kommentaari: «Jõuad sinna, kuhu lähed.»

Peagi jõustuva abielulahutuse kohta Mervi Tapolaga (mille põhjustas mullu jõulude ajal tekkinud tüli, kus Matti torkas Mervit noaga, tekitades kergeid vigastusi – T.L.) sõnas Nykänen, et juhuslikult on tema ametiks rock`n`roll ja tal tuleb olla liikumises.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles