Andrus Värnik armus tantsusaate treenerisse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik
Andrus Värnik Foto: Raigo Pajula

Odaviske eksmaailmameister Andrus Värnik teeb tänavu kaasa saates «Tantsud tähtedega» ega jõua ära kiita oma partnerit Kaisa Oja.

«Kohtusime produtsent Raivo Suviste ja treeneriga, paljude inimestega, ning mitmelt tuli tõsine tagasilöök, sest võtsin pakkumise vastu. Saade on mulle vaheldus, ilus spordiala ja olümpiaettevalmistust segamini ei löö,» räägib sportlane, kes otsutas vaatamata oma tiimi vastuseisule siiski saates osaleda, kirjutab SL Õhtuleht.

«Hullumaja, kui ilus on mu treener, Kaisa Oja! Mulle pakuti tantsupartneriks Kaisa Oja ja ma ei saanud keelduda... Ma ei saanud keelduda,» õhkab Värnik.

«Kui aus olla, siis ma ennast tunnen. Ma ei ole kerge inimene. Olen egovend. Kaisa ei ole ka nõrk inimene. Ta on kange tüdruk. Algus oli ehmatav. Ma polnud ju varem tantsinud. Aga nüüd – šahh-šahh-šahh, rumbad, sambad, tangod, ninžoonad, vindoonad... Mulle oli see uus maailm. Kõik on õpitav,» on mees optimistlik.

«Kaisa tahab kindlasti kõrgemale jõuda. Ma olen temasse armunud. Tema võtab asja tõsiselt. Aga mina olen temasse armunud. Kui treenerisse,» ei välista Värnik ka finaali pääsemise lootust.

Prožektorivalguses tekkivat lavakrampi sportlane ei karda: «See võib kõigiga juhtuda. Siin on kindlasti rohkem samme kui odaviskes. Staadionil on ju ka prožektorid. Topin endale sammud sisse ja salvestan, salvestan, salvestan...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles