Evelin Ilves: elu läheb edasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angeelika Kang esitles Kadrioru kohvikus Katharinenthal oma värsket raamatut «Ahjusoe».
Uut kokaraamatut oli kaema tulnud ka supervormis  presidendiproua Evelin Ilves. Meeleoluka raamatuesitluse hitiks olid kardemonisaiad.
Angeelika Kang esitles Kadrioru kohvikus Katharinenthal oma värsket raamatut «Ahjusoe». Uut kokaraamatut oli kaema tulnud ka supervormis presidendiproua Evelin Ilves. Meeleoluka raamatuesitluse hitiks olid kardemonisaiad. Foto: Tiit Mõtus

Presidendiproua Evelin Ilves rääkis täna hommikusaates «Terevisioon» leiva küpsetamisest ning oma uuest raamatust «Leib. Ilo & Vägi», millesse koondas naine 12 aastat peas olnud 18 leivaretsepti. Lisaks küsis saatejuht Urmas Vaino Evelinilt ka suvise seikluse kohta, et kuidas see on tema elu muutnud, vihjates ilmselgelt Komeedi terrassil toimunud sündmustele.

«Elu läheb edasi,» kostis Evelin Ilves saatejuht Urmas Vainole vastuseks, kui too küsis, kuidas suvine skandaal tema elu muutis.

Evelin lisas, et ta ei oska seda hetkel täpsemalt kommenteerida ning keskendub nendele asjadele, mida ta tunneb ning oskab, üks nendest on leib.

Foto: Facebook

Leib ei ole tema jaoks ka põgenemispaik, leib on elus asi, millega ei saa mängida ega põgeneda.

Lisaks küsis Vaino, kas Evelin on tundnud, et kusagilt on armastust jäänud vähemaks, aga sellest teisest kohast tulnud seda rohkem veel juurde.

«Armastust ikka tuleb juurde kogu aeg,» sõnas Evelin vastuseks ning lisas, et selle nimel tuleb elada.

Inglise-ja eestikeelset raamatut aitas teha ka Evelini abikaasa president Toomas Hendrik Ilves, kes vaatas üle ja redigeeris just inglise keelse osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles