Kim Kardashian avaldas põhjuse, miks ta end paljaks võttis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kim Kardashian rääkis Austraalia saates «The Project», miks ta otsustas just nüüd ajakirja Paper veergudel ihualasti poseerida.

34-aastane teletäht selgitas, et aktifotode näol oli tema jaoks tegu kunstiprojektiga.

«Vaatasin klippi meie sarja «Keeping Up with the Kardashians» eelmisest hooajast, kus ma olin juba väga suure kõhuga. Olin kaheksandat kuud rase ja vaatasin oma õdedele otsa ning lubasin, et kui oma figuuri tagasi saan, teen alastipildid,» ütles Kim. 

«Oli suur au, et mul tekkis võimalus töötada Jean-Paul Goude'iga, kes teeb kõigist alastipilte. Ta on legend. Minu jaoks oli see midagi, mida tahtsin teha, et end enesekindlana tunda.»

Kardashian lisas: «Igale oma ja ma ei saa öelda, et kõik teised võiksid samuti midagi sellist teha. Minu jaoks oli tegu kunstiprojektiga, mis pidi mulle hea ja enesekindla tunde tekitama. See õpetas mind tegema seda, mida tahan teha. Kõik võiksid teha seda, mida nad enda jaoks sobivaks peavad. Mina pole inimene, kes peaks õpetussõnu jagama, kuid tundsin end selle tõttu väga positiivselt. Mulle meeldivad need fotod väga ja loodan, et ka teistele.»

Foto: Instagram

Saatejuht Rove McManus uuris Kimilt, kas šampanjaklaas tema tagumikul oli ehtne või see fotošopiti juurde.

«Mu selg valutas nädal aega pärast seda fotosessiooni... Ma kasutasin lihaseid. Goude oskab sind kunstiliselt poseerima panna ja see pole kindlasti mugav,» ütles Kim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles