James Bond valmistub tagasi tulema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: SCANPIX

Hollywoodi stuudio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) peaks lähiajal sõlmima lepingu Briti näitleja Daniel Craigiga, kes asub kolmandat korda kuulsat agenti James Bondi kehastama.

Võlgades siplev stuudio on mitmeid projekte, kaasa arvatud uue 007 filmi tegemist mitu korda edasi lükanud, kirjutab Hollywood Reporter.

23. Bondi film peaks vaatajateni jõudma 2012. aastal, kui möödub 50. aastat James Bondi esmailmumisest. 1962. aastal astus James Bond esmakordselt filmisõprade ette linateoses «Dr. No». Peaosas oli siis Sean Connery.  Ian Flemingi samanimeline romaan ilmus 1958. aastal.

MGM jõudis uue Bondi filmi tegemise suhtes kokkuleppele Spyglass Entertainmentiga, mida juhivad produtsendid Gary Barber ja Roger Birnbaum.

Millal uue Bondi-filmi võtted algavad, ei paljastatud.

Daniel Craig on James Bondi kehastanud kahes filmis - «Casino Royale» ja «Quantum of Solace». Mõlemad filmid said kriitikutelt kiita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles