Katse: kaks Austraalia paari seksisid igal õhtul üks kuu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katse: kaks Austraalia paari seksisid igal õhtul üks kuu
Katse: kaks Austraalia paari seksisid igal õhtul üks kuu Foto: SCANPIX

Austraalia seksi- ja suhteeksperdid käivitasid 30 Nights of Nookie programmi, milles osalejatel paluti seksida üks kuu igal õhtul.

Seksimaraton leidis aset septembris ning nüüd avalikustati tulemused, edastab news.com.au.

Küsitlus näitas, et neljast paarist kolm ei ole oma partnerlussuhtes emotsionaalse ja füüsilise poolega rahul.70 protsendi arvates seksivad nad liiga vähe.

Kaks 30 ööd seksinud paari oli nõus jagama oma kogemusi.

31-aastased Paul ja Katharina on koos olnud 12 aastat.

«Oleme paar olnud 12 aastat. Selles katses osalemine oli naise idee. Oleme varasemalt katsetanud erinevaid seksiasendeid ja –vahendeid, kuid see programm oli meie suhte katalüsaator. Oleme veel üsna noored ning meil ei ole lapsi, selle tõttu on meil küllalt aega seksiks. Kui esmalt kuulsin 30-päevasest seksist, siis käis peast läbi, et see ei ole võimalik. Tegelikkuses aga õppisime teineteist paremini tundma ning muutusime lähedasemaks,» selgitas Paul.

Esimesel ööl vestlesid nad enne seksi 15 minutit oma suhte teemal. Kolmandal ööl aga vaatasid kolm minutit üksteisele silma. Ühel ööl püüdsid häälitseda nii valjult kui võimalik, seks muutus siis lõbusamaks. Naljakaid momente oli mitmeid.

Siis tuli öö, mil nad suudlesid üksteise kehasid pealaest jalatallani. Oli ka koos alasti mediteerimine nii silmsidega kui seljad vastakuti.

«Saime erinevate kastetustega üksteise kohta rohkem teada kui vaid nädalas paar korda mehhaaniliselt seksides. Kuulasime ära ka teineteise konstruktiivse kriitika,» lisas mees.

Katharina sõnul oli tegemist väga huvitava kogemusega, mis juhtus nende elus õigele momendile.

«See 30 päeva järjest seksi oli ebatavaline kogemus. Tegemist ei olnud vaid seksiga, vaid ka teineteise paremini tundma õppimisega. Soovitan kõigil paaridel midagi sellist teha. Selles on palju naljakaid momente, kuna partner reageerib uuel viisil. Olen õnnelik, et sellise seksi ette võtsin,» lausus naine.

Teised, kes oma kogemuse avalikustasid, olid kuus kuud koos olnud 25-aastane Ashley ja 35-aastane Dennis.

«Minu ja mu partneri suhte on kestnud lühikest aega. Leidsin, et selles programmis osalemine võib meie suhte seisukohast huvitav olla. Meil ei ole seni seksimisega probleeme olnud. Tavaliselt seksime 4 – 5 korda nädalas. Dennis on automüüja ning me kohtusime kui ta mulle paar aastat tagasi auto müüs. Tundsime kohe, et oleme hingesugulased. Meie jaoks oli seksieksperimendis osalemine enese tundmaõppimiseks. Küsisime endalt, et milline on kõige naljakam seksiga seotud asi, mida me teha suudame,» selgitas Ashley.

Ta jätkas, et eksperiment tegi neile mõlemale head. Hea on teada, mida partner soovib ja mida mitte ning millised on tema «sisse- ja väljakeeramise nupud».

Paari sõnul ei olnud seksimaraton nende jaoks pingutus, vaid mõnus õhtune ajaveetmise viis, kus nad mõlemad olid nii hingeliselt kui füüsiliselt kohal.

«Oleme noored ja uuele avatud, selle tõttu ei olnud ükski öö sarnane. Samas aga nägime ära, millised on meie tugevad ja nõrgad küljed. Katses osalemine ei olnud ainult seksitehnika lihvimine, vaid ka emotsionaalne ja vaimne areng,» teatas austraallanna.

Ashley sõnul mõjutavad naisi hormonaaltsüklid ning selle tõttu tekivad tujukõikumised. Pärast programmis osalemist sai ta mees Dennis sellest paremini aru.

«30-päevane seks aitas meil üksteisele läheneda. See ei olnud vaid seks, vaid ka hingeline tundmaõppimine,» lisas naine.

Seksiekspertide sõnul näitas nende katse, et tänapäeva paarid on valmis seksiga seotud katseteks ning naudivad neid. Samuti tahetakse partnerit paremini tundma õppida, et pakkuda talle rohkem lähedust ja naudinguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles