Avril Lavigne’i peeti Malaisia jaoks liiga seksikaks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avril Lavigne Saku Suurhallis, 01.07.08
Avril Lavigne Saku Suurhallis, 01.07.08 Foto: Maria Vahuri
Poplauljatar Avril Lavigne kinnitas, et esineb siiski Malaisias, ehkki riigi valitsus algul tema kontserdi toimumist takistada püüdis.

Algselt keelati kontsert ära, kuna üks Malaisia partei leidis, et Lavigne on moslemiriigis esinemiseks liiga seksikas, vahendab Femalefirst.

Seejärel otsustas Malaisia kunsti-, kultuuri- ja pärimusministeerium, et Lavigne’i esinemine peab ära jääma, kuna 31. augustile ehk Malaisia iseseisvuspäevale planeeritud lavashow ei sobi riigi kultuuriga.

Nüüd kinnitas Lavigne aga, et kontsert siiski toimub.

«Noh, tegelikult lubas valitsus mul esineda,» ütles staar MTV’le. «Olen seal juba 10 000 piletit müünud, seega annan fännidele kontserdi.»

«Teate ju küll, aeg-ajalt kipuvad nad lääne artiste oma riiki mitte lubama,» lisas neiu. «Austan seda, aga samal ajal on seal inimesed, kes kuulavad muusikat ja tahavad näha oma iidoleid ja nii, seega on kõik korras – valitsus kiitis selle heaks ja mina teen show’d ning lõbutsen.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles