Jaagup Kreem unistab oma jahist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Kreem
Jaagup Kreem Foto: Peeter Langovits/ Postimees

Jaagup Kreem rääkis intervjuus Elu 24le kaatrist, õllest ja suvest.


Jaagup ja meri

«Hetkel mul paati ei ole, sest mul on neid hobisid niivõrd palju, mootorrattad, sukeldumine, surfamine, kõik, mis vähegi ekstreemne on. Paat saab mul olema järgmine aasta. Eks ma ikka tahan jahti, praegu ei saa ma seda endale lubada. Ma ostan endale sellise paadi, mida saab autoga vedada, millega saab ükskõik kust kohast merele minna, kala püüda ja nautida. Mingisugune selline väiksem kaater, mitte kajutiga, pigem paat. Elades Viimsi poolsaarel, saan uhkusega öelda, et mul on kõige ilusam kodutee, pikk ja mööda rannaäärt.»

 

Jaagup ja õlu

«Üks õlu, mis mulle hirmsasti maitseb, on Müncheni õlu, mida teeb üks väiksem Eesti tehas. Seda pudelis pole saada, mu teada saab seda ainult Õllesummerilt. Õlut joon ma siis, kui mul on janu, mitte sellepärast, et saavutada mingit staadiumit. Sellised kergemad ja maisiõlled. Bocki-mees ma ei ole. (Bock on kange lager-tüüpi õlu – T.L.)

Talvel joon õlut siis, kui saunas käin, jõuluajal muidugi porterit. Tume õlu on nii tummine, et jood ühe pudeli ära, siis on nagu hästi. See, mida me tegime ülikooliajal, kui õlut sai kastide viisi seda endale sisse kallatud, need ajad on möödas, sellest pole ka kahju. Head õlut vahel sellise ilmaga ja mõnuga, loomulikult. Aga et võtaks kasti jalgade vahele ja hakkaks endale sisse valama, seda ei viitsi.»

 

Jaagup ja meelelahutussaidid

«Meelelahutussaitidest on hea youtube, sealt saab alati palju naerda. Ylex.fi, seal on kontserte, musa, mulle meeldib siukseid asju vaadata, seal on ka see popjourut nii-öelda («jourut» soome keeles «klatš ja kuulujutud »– T.L.). Häid saite on palju, kõike ei jõua jälgida. Suvel teen üldse harva arvuti lahti.

Kommentaariume pole ma aastaid lugenud. Ma olen kahe käega selle poolt, et kui kommenteerida, siis oma nime all. Kui sa oled mingi Kiku, Täpi või Eestlane, mis kasu sellest on? Minu meelest demokraatia ja sõnavabadus ongi see, et sa seisad ise oma sõna taga. Kui ma tahan midagi öelda, siis ma ütlen seda inimesele näost-näkku, sest siis ta teab, kes ütles.»

 

Aitäh, Jaagup ja jääme ootama Termika megakontserti 17. juulil Õllesummeril! (Vaata artikkel SAMAL TEEMAL parempoolses veerus)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles