Tudeng TV: Vaata mis toimus ERKI Moeshow backstage`is!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudeng TV: Vaata mis toimus ERKI Moeshow backstage`is!
Kohal olid ka Reet Härmat ja Anu Saagim. Nendega tegi intervjuu Margarita Gavrilova Tudengi TV`st
Tudeng TV: Vaata mis toimus ERKI Moeshow backstage`is! Kohal olid ka Reet Härmat ja Anu Saagim. Nendega tegi intervjuu Margarita Gavrilova Tudengi TV`st Foto: Tudeng TV

ERKI legendaarsele moeshowle on selleks aastaks punkt pandud. 

Pea Preemia, millele pani õla alla Tradehouse, pälvis ülekaalukalt Eesti Kunstiakadeemia esimese kursuse tudeng  Anja Yelizaryeva kollektsiooniga «The Fear Generation».

Tudeng TV tegi ERKI Moeshowst kokkuvõtte, jäädvustades kaadreid nii publiku silma eest peidus olnud backstage`st, kui ka moekat üritust väisnanud värvikatest külallistest.

Modellide soengute eest vastutas seekord staarjuuksur Lauri Pedaja

Lauri: Suurim väljakutse siin palavuses on kiire soengute vahetus modellidel iga paari minuti tagant. Esimene vaatus oli õnneks lihtsam, kui teine. Teise vaatuse jaoks tuli pea kõik soengud ümber teha. Kui sellest üle saab, siis on afterparty!

Kohal olid ka moelembelised naised, staarmeikar Reet Härmat ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagim

Anu: Eks kõige raskem on noortel moeloojatel millegi värske ja uuega üllatada. Neid ilusaid modelle on küll kena vaadata, aga pelgalt sellest enam ei piisa. 

ERKI Moeshow korraldaja Piret Mägi pajatas, miks on moeüritused üldse vajalikd

Piret: ERKI Moeshow on noortele oluline võimalus oma loomingut laiemale publikule tutvustada. Ettevalmistused selleks ürituseks kestavad väga pikalt, aga esitlus ise kestab väga lühikest aega. Mina näen selles ürituses väga sügavat inspiratsiooni vormi. See on väga kultuurne etendus, võiks isegi öelda, et teatrietendus, kus näidatakse väga palju kostüüme.

See annab noortele tugeva impulsi ja on väga mõnus viis, kuidas publikut kaasata ja panna selle sama loominguga kaasa mõtlema. Mingid teised vormid jäävad vahel pisut nõrgemaks. Moeshowl on väga palju mahtu ja võimalusi taga.

ERKI Moeshowl sai seekord näha taas kõike võimalikku maa ja taeva vahelt - oli auke taevas, metsa, kiilakaid...

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles