Komöödiaetendus jõuab Türile ja Koeru

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Tuleval reedel, 2. juulil kell 19 etendub Türi laululaval ja 5. juulil Koeru laululaval komöödiaetendus «Armastab, ei armasta?»


See on järg Neil Simoni komöödiale «Hotell California», kus peaosades olid Eino Baskin ja Ita Ever ning mis kuulus Komöödiateatri repertuaari aastal 2005.

Komöödia tegevus leiab aset New Yorgi Plaza hotellis, kuhu saabuvad abielupaarid ja muudki tegelased, aga neid kehastavad ikka samad näitlejad, kes saavad niimoodi mitut rolli mängida.

Mõnus huumor ja pidevalt vahelduvad naljakad olukorrad on Neil Simoni firmamärgid ning neid leidub kuhjaga ka selles etenduses.

«Armastab, ei armasta?» peaosades näeb Eesti teatri uut paari Egon Nuterit ja Liina Tennosaart. Lisaks staaridele osaleb ka noorema põlvkonna näitlejaid.

Piletid hinnaga 125 ja 150 krooni on müügil Piletilevis, Piletimaailmas ja kultuurimajades (Türil tel 387 8248 ja Koerus 385 4364). Vihma korral on etendused kultuurimajades. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles