4 tüüpilist tibidraamat, mida mehed ei mõista

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4 tüüpilist tibidraamat, mida mehed ei mõista
4 tüüpilist tibidraamat, mida mehed ei mõista Foto: SCANPIX

Cosmopolitan.com tõi välja neli naistele tüüpilist probleemi, mis tekitavad meestes suurt hämmeldust.

Aastapäevahullus

Kui kutt unustab päeva, mil teist ametlikult paar sai, väärib ta kriitikat. Kuid viis kuud teie esimesest suudlusest? No kuulge! See lihtsalt pole tähtis. 21-aastane Kent meenutas: «Tüdruk helistas mulle maruvihasena ja käratas: «Kas sa tead, mis päev täna on?» Mul polnud õrna aimugi, et oli meie pooleteise aasta tähtpäev. Ausalt öeldes tundus mulle naeruväärne, et ta meie suhet nii pingsalt jälgis.»

Sinu krokodillipisarad

Mehed võivad poetada pisara matustel või siis, kui neile jalgevahesse virutada, kuid tavaliselt mitte. Nad on segaduses, kui täiesti ootamatult vesistama hakkad. 30-aastane Jason kirjeldas hämmeldust tekitavat kogemust: «See juhtus õhtusöögil, kui tal äkki pisarad voolama hakkasid. Tuli välja, et ta nägi üksinda einestavat vanemat meest ja kujutas ette, et tema naine suri hiljuti... Tegelikult võis ju asi hoopis olla selles, et ta üritas oma naisest õhtuks eemale pääseda!»

Sinu «paksud» päevad

Ainukesed asjad, mida mehed piinliku täpsusega jälgivad, on börs ja sporditulemused. Kindlasti mitte kilod! 22-aastane Cory kinnitas: «Mina ja mu tüdruk olime hiljaks jäämas, sest mitte ükski kostüüm ei sobinud talle. Nägin, kuidas ta proovis viit erinevat, mis kõik nägid suurepärased välja, kuid ta vandus siiski, et on lehm. Kõige naljakam on see, et pidime minema kinno, kus on niikuinii pime.»

Piiripealsed sõbrad

Naised säilitavad kurnavaid sõprussuhteid endiste kollegide, naabrite, õe ekskallimate ja teistega veidra kohusetunde tõttu. 25-aastaselt Toddil oli selline kallim: «Iga kord tema vanemaid külastades soovis ta kohtuda oma keskkooliaegse sõbraga. Nad meenutasid koolilõpuaastat ning siis pidime jalga laskma, sest meil polnud millestki muust rääkida. Ma ei saanud selle mõttest aru.» Uba on selles: elu on liiga lühike, et veeta laupäevaõhtu tüdrukuga, kes käis kolm aastat tagasi sinuga samas joogatrennis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles