Sting tuleb koos orkestriga Eestisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting
Sting Foto: WENN

Laupäeval, 11. septembril astub Tallinna Saku Suurhallis üles maailmakuulus artist Sting koos Kuningliku filharmoonia kontsertorkestriga, mida dirigeerib Steven Mercurio.

Korraldajate teatel kõlavad erakordsel kontserdil kõlavad Stingi tuntuimad lood, mis on spetsiaalselt orkestreeritud “Symphonicity” maailmaturnee ja äsja ilmunud samanimelise albumi tarbeks.

Maailmaturneel kaasategev 45-liikmeline Kuninglik filharmoonia kontsertorkester on teinud koostööd mitmete popkultuuri, aga ka ooperimaailma superstaaridega nagu Andrea Bocelli, Kiri Te Kanawa, Luciano Pavarotti jmt. Orkestrit dirigeerib rahvusvaheliselt tunnustatud dirigent Steven Mercurio, kelle mitmekülgne karjäär on hõlmanud ülesastumisi maailmakuulsates ooperimajades, aga ka erinevates projektides maailma tuntumate orkestritega.

Saku Suurhallis 11. septembril aset leidva Stingi kontserdile tuleb müüki vaid 6000 istekohaga piletit.

“Sellel kontserdil seisukoha pileteid ei ole, müügile tulevad Saku Suurhalli saali põrandale paigutatud parteri istekohad ja esimese ning teise tasandi istekohad,” rääkis BDG Music tegevjuht Eva Palm. ““Symphonicity” tuur eelnevatest kontsertidest niivõrd erinev, et Eesti publikul on kindlasti hea meel näha armastatud artisti täiesti uuest küljest.”

Kontserdi piletid tulevad müüki reedel Ticketpro müügikohtadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles