Sting tuleb taas Eestisse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting ja Kuningliku Filharmoonia orkester harjutavad tuuriks Abbey Road'i stuudios.
Sting ja Kuningliku Filharmoonia orkester harjutavad tuuriks Abbey Road'i stuudios. Foto: Clive Barda

11. septembril astub Saku Suurhallis üles maailmakuulus artist Sting koos Kuningliku Filharmoonia Kontsertorkestriga Steven Mercurio dirigendikepi all.


Erakordsel kontserdil kõlavad Stingi tuntuimad lood, mis spetsiaalselt orkestreeritud «Symphonicity» maailmaturnee ning äsja ilmunud samanimelise albumi tarbeks. Esitatakse koos Kuningliku Filharmoonia Kontsertorkestriga Stingi parimaid lugusid läbi aegade, mis uutes seadetes on omandanud sootuks huvitava kõla ning värvingu. Stingi sõnul on Kuningliku Filharmoonia Kontsertorkestriga esinemine väga eriline kogemus ning uued orkestreeringud lisavad lugudele uusi ja põnevaid nüansse.

Maailmaturneel kaasategev 45-liikmeline Kuningliku Filharmoonia Kontsertorkester on teinud koostööd mitmete popkultuuri, aga ka ooperimaailma superstaaridega nagu Andrea Bocelli, Kiri Te Kanawa, Luciano Pavarotti jpt. Orkestrit dirigeerib rahvusvaheliselt tunnustatud dirigent Steven Mercurio, kelle mitmekülgne karjäär on hõlmanud ülesastumisi maailmakuulsates ooperimajades, aga ka erinevates projektides maailma tuntumate orkestritega.

Saku Suurhallis 11. septembril aset leidva Stingi kontserdile tuleb müüki vaid 6 000 istekohaga piletit. «Sellel kontserdil seisukoha pileteid ei ole, müügile tulevad Saku Suurhalli saali põrandale paigutatud parteri istekohad ning esimese ja teise tasandi istekohad,» rääkis BDG Music tegevjuht Eva Palm ning lisas, et kuigi Sting on Eestit külastamas kolmandat korda, on «Symphonicity» tuur eelnevatest kontsertidest niivõrd erinev, et Eesti publikul on kindlasti hea meel näha armastatud artisti täiesti uuest küljest.

11. septembril Saku Suurhallis toimuval Stingi kontserdil tuleb esitusele lugusid Police’i aegadest nagu «Roxanne», «Every Little Thing She Does Is Magic», «Next To You» ja «Every Breath You Take», aga ka hilisemast soolo perioodist «Enghlishman in New York», «Fragile», «If I Ever Lose My Faith In You», «Fields of Gold» jne.

Piletid 11. septembril Saku Suurhallis toimuvale Stingi kontserdile tulevad vabamüüki sellel reedel, 18. juunil kell 10.00. Pileteid saab osta Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta enne teisi, alates neljapäevast, 17. juunist. Kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles