ERKI Moeshow kavandite toomiseks aega nädal!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2014
ERKI Moeshow 2014 Foto: ERKI

Eesti Kunstiakadeemia suursündmus ERKI Moeshow annab teada, et töid saab konkursile esitada veel ühe nädala jooksul. Fantaasiarikkaid kavandeid oodatakse nii kodu- kui välismaalt, nii meeskondadelt kui üksiküritajatelt.

Kavandite kast läheb lukku 28. märtsil kell 16.00.

ERKI Moeshow poolt kokkukutsutud range, ent õiglase žürii ette jõuavad kõik õigeaegselt esitatud ja konkursi reglemendile vastavad kollektsioonid.

ERKI Moeshow annab noorele moeloojale võimaluse ennast suurel laval tõestada ning toob ta pildile meediapartnerite abiga. Eesti moemaastikul tuntud Liisi Eesmaa lisab, et: ,,ERKI Moeshow on ideaalne koht hullude ideedele: pange hullu, see on võimas hüppelaud!”

ERKI moeetenduse lavale pääsemiseks Sa tood kavandid Eesti Kunstiakadeemia valvelauda aadressil Estonia pst 7, 10145 Tallinn, märgusõnaga ,,ERKI Moeshow 2014”.

Kohtunike soositud kollektsioonid, mis 24. mail ERKI Moeshow 2014  publiku jälgiva pilgu alla jõuavad, tehakse teatavaks aprilli alguses.

Lisainfo ja konkursi reglemendi leiab aadressilt erki.artun.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles