Galerii: Dmitri Koldun - särav kontsert «Suurte tulede linn» Nokias

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 15.märtsil esines Nokia Kontserdisaalis ja särav noor vene artist Dmitri Koldun.

 

Noort ja perspektiivikat artsti Dmitri Kolduni tuntakse täna hästi. Tema nimi kõlas esmakordselt 2006. aastal peale suurt võitu “Tähtede vabrikus“ ning tema tulemus Eurovisiooni konkursil Filipp Kirkorovi juhendamisel on ületamata juba kaheksa aastat.

Nädalavahetusel Tallinnas toimunud Dmitri Kolduni kontsert oli täis tõelist romantikat ja mõningast draivi ning tänu tema suurepärasele vokaalile oli seegi kontsert kuulajate jaoks eriline sündmus. Laulja on leidnud enda stiili. Selles on tema unikaalsus.

Dmitri Koldun esitles seekord oma uut programmi ja albumit „Suurte tulede linn“, mille laulud on reitingute kõrgematel positsioonidel, samuti esitles Dmitri ka oma enda hitte.

„Ükskõik, mis juhtub – peamine on mitte jääda seisma ja liikuda edasi. Kindlasti mäletage tähtsat, peamist – neid inimesi ja sündmusi, kes ja mis on teie jaoks kallid,” jutustas Dmitri Koldun.

“Igapäeva asjaajamiste juures, mis on eriti tunda suurtes linnades, võib ja on vaja aeg- ajalt peatuda. Peatuda, et veelkord mõelda lähedaste peale ja öelda, kuidas te neid armastate. Elu on triibuline – see on ka õige. Ja mõnikord me saame ise muuta selle tuju: on vaja ainult uskuda, soovida ja liikuda oma eesmärgi suunas. See, millest ma soovin rääkida oma kuulajatega ja veel kord öelda nagu ühes laulus: „Ära ole kurb ja ära kahetse. Õnn ütleb „Tere!“ ja kõik läheb uuesti hästi.“

Vaata pilte ja videosid kontserdist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles