Kuula Eesti uut särtsakat suvelugu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Loos
Mari-Liis Loos Foto: Laura Kallasvee

Nooruke lauljatar Mari-Liis Loos artistinimega Mari tutvustas oma suvelugu tabava pealkirjaga «Täielik suvi».


Mari debüütsingel «Täielik suvi» räägib maasikatest, vahukoorest, surfilaagrist ja kõigest sellest, mida suvi veel toob. Mari laulab seal sellest, kuidas ta juuksed tuules lehvivad ja huuled on värskelt värvitud. Ta ei tea, mis mõtted on tal peas, kuid autorool on ikka kindlalt käes. Siis «keerab ta raadio suurde volüümi ja mobiili välja lülitab». Mis edasi saab, kuula juba ise.

Mari õpib Eesti Kunstiakadeemia II kursusel moestilistikat ning alustas laulmisega tõsisemalt umbes sama vanalt kui autojuhtimisega – 9-aastaselt. «Sellest ajast peale olen laulmisega nii- ja naapidi seotud olnud. Ning kuna mind nii vara autoga sõitma õpetati, huvitun siiani ka motospordist sügavamalt. Praktiliselt kõik nädalavahetused veedan krossiraja ääres,» räägib Võrust pärit lauljatar.

«Muusikalises plaanis on eesmärk teha kvaliteetset eestikeelset popmuusikat. Usun, et kui olla südamega asja juures, käia ringi avatud silmadega ning unistamiste vahepeal ka jalad korraks maha panna, siis on kõik võimalik!» seletab tüdruk kindlameelselt.

Energiat laeb Mari endasse maalides, joonistades ja reisides ning kulutab merel surfates või püstise jetiga järvel kihutades. Vaba aega veedab tüdruk oma kõige kallimate seltsis, kelle hulka kuulub ka kuldne retriiver Wilson. «Temaga käin igal hommikul tunnisel jalutuskäigul, olenemata sellest, kas olen unele võlgu või kallab vihma,» kinnitab Mari.

Kuidas Mari lugu tundub?
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles