Daniel Viinalass: reaktsioon minu esimesele loole oli lausa plahvatuslik!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014 lava ees ja lava taga, Norman Salumäe. Daniel Levi Viinalass (keskel koos koeraga)
Eesti Laul 2014 lava ees ja lava taga, Norman Salumäe. Daniel Levi Viinalass (keskel koos koeraga) Foto: Viktor Burkivski

Daniel Levi Viinalass on noor muusik, keda sai näha tänavusel Eesti Laulul Norman Salumäe taustalauljana. Täna on Daniel Hooandja abiga välja andmas aga päris oma albumit.

Samuti on Daniel (26) Tartu Risttee kiriku koguduse liige, EKB Liidu LNK noortetöö juht.

Paljude eestimaalaste teadvusesse jõudis Daniel endakirjutatud singliga „Silent Streets“, mida on Youtube´ist vaadatud pea 20 000 korda. Daniel tunnistas Menule, et taoline edu tuli talle suure üllatusena.

Daniel: Nii paljud ütlesid, et uskumatu, kui hea lugu ja võrdlesid seda minu suurte eeskujudega. Ma saan aru, kui mu emale ja isale meeldib see, aga kui inimesed, keda ma ise ei tunnegi, ütlevad, et super lugu, siis midagi peab seal olemas olema

Peale üllatavat menu on Daniel hakanud ka albumimõtteid mõlgutama.

Tema sõnul oli inimeste reaktsioon lausa plahvatuslik, mistõttu tundis ta, et peab veel rohkem lugusid välja andma. Noor muusik lisas, et aastate jooksul on ta juba üsna palju laule sahtlisse kirjutanud.

Daniel: See, et üks lugu meeldib inimestele, annab mulle julguse teisi lugusid välja anda ja lindistada.

Daniel tunnistas, et ei ole muusikamaailmas kuigi tuntud, kuid see ei ole tema silmis suureks takistuseks.

Daniel: Minu jaoks on oluline see, et ma teen muusikat, mis mulle pähe tuleb, ja mis on siiras ning õige. Kui on inimesi, kes mõtlevad ja tunnetavad seda samamoodi, siis nad võiksid kuulata minu muusikat.

Samas tunnistas muusik, et mida rohkem inimesi tema lugusid kuulda saavad, seda õnnelikum ta on.

Kuula Danieli lugu „Silent Streets“!

Kuidas meeldib?

)

)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles