Tantsuparadiis pidas erootilist 5. sünnipäeva ja naistepäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel erilisel ööl ühinesid kaks väga pidulikku sündmust , külaliste lemmikpeo TANTSUPARADIISI 5. sünnipäev ja naistepäev, mille programm koosnes naiste kapriisidest ja meeste soovidest!

Pidulisi ootas ees unikaalne teatraalne-erootiline show Venemaalt, mis rääkis kõige arusaamatumastest planeedi olenditest - naistest, nende ilust, flirdist ja nõrkusest. See oli lugu sellest mida naised tahavad ja kuidas mehed nende soovid täidavad!

Unustamatu kingituse armsatele naistele tegid erikülalistena Läti loomingulise liidu Masters kordumatu humoorikas «Luikede Järv» ning meesõhuakrobaatide duett, kus harmooniliselt põimusid võluv õhuakrobaatika, tõeline meeste jõud, hüpnotiseeriv paljaste kehade ilu ja ekstravagantne esitus.

Veel õnnitlesid armastatuimad topless go-go tantsijad Peterburist külalisi nõtkete ja seksuaalsete, kiirete ja aeglaste, üdini naiselike tantsudega!

Pidupäeva saali kaunistasid uued luksuslikud paradiisi dekoratsioonid, peotort ning õhupallid!

Paradiisiõhtu uued peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Peterson.

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub reedel, 4.aprillil klubis Hollywood, kus esimest korda ajaloos esineb Eestis Itaalia poplaulja, 80-ndate iidol, helilooja, produtsent ja karismaatiline mees – SAVAGE!

KIIRUSTAGE!! Müügis ainult 1000 piletit!!! ja saadaval neid 30% soodustusega kuni 1.aprillini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis!

Rohkem infot ametlikult kodulehelt.

)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles