Galerii: Linna värvikaim pidu Dom Party kolis peale Klubi Teatri sulgemist edasi Taboosse!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel 21.veebruaril toimus Klubis Teater glamuurne pidudesari Dom Party, kust ei puudunud kirkad värvid ja tuleshow, pakkudes külalistele Dom Party Colors pidu!

Dom Party Colors võlus külalisi juba enne klubisse sisenemist, kui värvikad mannekeenid tervitasid saabujaid punasel vaibal. Klubisse sisenedes võis kohata võrratuid Dom Party Diivasi, igaüks esindades imetlusväärses kostüümis erinevat värvi koos võrratute kehamaalingutega.

Dom Party on pidu kus kihisev šampanja, kaunid naised, parim muusika ja võrratu meelelahutus hoiavad sind pidutsemas kuni uste sulgemiseni.

Sel korral pakkusid särtsakat ja meelt lahutavat lavashowd kirevad ja sulelised Diivad. Kaunid Diivad olid justkui ainulaadsed ja haruldased eksootilised linnud, kelleta pole olemas Dom Party elamust ning neid lihtsalt peab oma silmaga nägema!

Kui sees köeti pidu kuumaks koos Diivade ja šampanjaga, siis maja ees küttis kirgi võimas tulemees tulise tuleshowga!

Nagu Dom Party-le kohane kestis lõbus ja meeleolukas pidu varahommikuni, mis ei lõppenud isegi peale Klubi Teatri sulgemist, sest pidulised kolisid edasi Klubisse Taboo kus Diivad hõivasid lauad ja šampanja voolas kuni kella kaheksani hommikul!

Vaata säravat galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles