Mees plaanib teha maailma pikima telefonikõne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu on liiklusliinile 14 900 saabunud juba üle 4000 teate. Eelmisel aastal käivitatud liiklusliin kogus mullu seitsme kuuga 2046 kõnet.
Tänavu on liiklusliinile 14 900 saabunud juba üle 4000 teate. Eelmisel aastal käivitatud liiklusliin kogus mullu seitsme kuuga 2046 kõnet. Foto: Internet

Suurbritannia mees alustas maailma pikima telefonikõne sooritamise katset – selleks, et lüüa praegust rekordit, peab Tony Wright vähemalt 39 tundi telefonitoru otsas rippuma.

42-aastane Wright, kes on varem püstitanud rekordi näiteks sellega, et oli järjepanu üleval 11 ööpäeva, alustas telefonikõnet oma kodust Tesco kaubamajja Londonis, kus kliendid saavad võimaluse 20-minutiliste sessioonide kaupa rekordi püstitamisele kaasa aidata, kirjutab The News Vault.

«Mul on selle rekordi suhtes hea eelaimdus. Praegune rekord on 39 tundi ja ma olen kindel, et suudan selle täielikult põrmustada. Ma olen viimase paari nädala jooksul oma häälepaelu treeninud, nii, et need on rekordimurdmiseks valmis,» ütles Wright.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles