Kerli Dello põrutas kohusetundest vabal päeval tööle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams: LIVE in Tallinn esilinastus Solarises.
Kohal oli ka Terevisiooni uudisteankur Kerli Dello
Robbie Williams: LIVE in Tallinn esilinastus Solarises. Kohal oli ka Terevisiooni uudisteankur Kerli Dello Foto: Viktor Burkivski

Kerli kirjutas oma Facebooki lehel, et ärkas nagu ikka, tegi tavalised toimetused, vahetas postiljoniga mõned sõnad, pani autos Lenna plaadi mängima ning jõudes Faehlmanni tänavale turgatas alles, et tal oli ju vaba päev.

Kerli räägib, et kohusetundlik on ta loomulikult alati olnud ja vabal päeval tööle kihutamine vast sellega seotud ei ole. «Ma arvan, et ju ma siis lihtsalt ei mõelnud selle peale hommikul,» kostab naine Õhtulehele.

Diktor Kerli Dello lisab, et hoolimata sellest, kas on töö- või puhkepäev, on tal hommikune äratus alati samal kellaajal.

«Kell äratab mind igal hommikul. Ma ei ole kunagi teinud nii, et kui teisipäev on vaba, siis võtan äratuse maha,» kostab naine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles