Elu pärast naistevahetust ajas armastama ja kaklema

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu pärast naistevahetust - Jelena
Elu pärast naistevahetust - Jelena Foto: Raivo Lugima / TV3

Tõsielusarja «Naistevahetus» jätkuks jõuavad TV3 eetrisse erisaated, kus uuritakse, kuidas sarjas osalenud naistel pärast teleseiklust on läinud.

«Elu pärast naistevahetust» annab sõna kõigile sarja viimase hooaja osalistele. Taas kohtutakse Jelenaga Ida-Virumaalt, Eneliga Põlvast, Merlyga Tartust, Adeliina ja Elega Pärnumaalt, Sylviaga Harjumaalt ja teistegi naistega, kes mullu suvel kümme päeva võõras peres toimetasid.

Järelsaadetes saab selgeks, et nii linnaprouadele, suurte perede emadele kui üksi lapsi kasvatavatele naistele tõi naistevahetuses osalemine väärt vaheldust. Tuntakse heameelt, et sari kiskus välja argirutiinist, pani oma elule hoopis värskema pilguga vaatama ning ehk koguni seniseid väärtushinnanguid muutma.

Mitme paari jaoks kujunes naistevahetusest suhte proovilepanek, mõni sai aga täiesti uue hingamise ning hakkas taas süttinud armastuse ajel perelisale mõtlema.

Teiste seas leidub paraku ka vahetus, kes ei saa siiani erimeelsustest üle ning kakleb kirglikult ka järelsaadete kaamera ees.

Uus hooaeg sarjast «Naistevahetus» ootab taas osalisi; soovijad saavad täita ankeedi TV3 kodulehel naistevahetus.tv3.ee

«Elu pärast naistevahetust» on TV3 eetris homme ja tuleva nädala kolmapäeval kell 20.00
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles