Emasid oodatakse koos perega lustima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordihall.
Pärnu spordihall. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu spordihall korraldab laupäeval, 8. mail 12-15 emadepäevaeelse tasuta spordipäeva, kuhu on oodatud lustima kõik emad koos perega.


Ürituse korraldaja Margit Suhhostavetsi teatel jagub päevakavas võimalusi nii sportimiseks kui niisama lustimiseks.

Suures saalis on kolm tundi lastele lustimiseks avatud batuudid. Keskpäevast kella üheni korraldavad koolispordi liit ja Pärnu spordikool kogu perele lõbusaid mänge. Kell 13 pakuvad samas silmailu Revalia tantsukooli kasvandikud, tund hiljem näeb projekti „Dance@Europe" noorte tantsijate esinemist ja Zen karateklubi käsivõitluse demonstratsioonesinemist.

Spordihalli aeroobikasaalis toimub kell 12.30 võimlemine Ulvi Sikuti juhendamisel. Kell 13 õpetab Marge Rull, kuidas saada trimmi kõht, selg ja tuhar. Kell 13.30 annab Julia Sablojeva tuld rasvadele.

Saalis nr 5 on kell 13 Vingervaksa beebikooli näidistund kõige pisematele koos emadega ja 12-15 saavad kõik naised proovida tasuta Kimberi jõusaali.

Üritusel toimub kasutatud riiete laat, kuhu oodatakse kõiki ostma-müüma kappi seisma jäänud riideid, jalanõusid jms. Laadal kauplemiseks tuleks registreerida 5. maiks e-posti aadressil fitek@hot.ee. Laadal kauplemine on tasuline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles