Mees kägistas seksimise ajal tüdruksõbra

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees kägistas seksimise ajal tüdruksõbra
Mees kägistas seksimise ajal tüdruksõbra Foto: SCANPIX

Suurbritannia kohtusse jõudis juhtum, milles üks mees seksimise ajal oma tüdruksõbra tappis.

39-aastase Jason O´Malley sõnul meeldis ta tüdruksõbrale, 36-aastasele Kerry Sneddonile seksi ajal julmad kägistamismängud, kirjutab The Telegraph.

Mehe sõnul soovis ta kallim, et teda seksi ajal kägistataks, kuna see lisavat naudingut.

O`Malley kinnitusel talle kägistamine ei meeldinud, kuid ta tuli kallima palvetele vastu.

Politsei leidis naise surnukeha O`Malley ja Sneddoni ühisest korterist.

Mees selgitas, et ta mäletas seksimise algust, kuid ei mäleta naise kägistamist. Samuti eitas ta  partneri tahtlikku tapmist.

«Kohtualune tappis Kerry Sneddoni. Ta tegi seda ka tahtlikult või siis tahtis ta kehavigastust tekitada. Me ei saa aktsepteerida kohtualuse väidetavat amneesiat,» lausus süüdistaja Bryan Cox.

Süüdistaja arvates ei olnud tegemist õnnetusjuhtumiga, kuna naise kaelal olevad kägistamisjäljed pärinevad mitmest erinevast kägistamiskorrast.

Ka olevat O`Malley hiljem helistanud oma eksnaisele Karenile, kellele tunnistas, et ta tegi midagi väga rumalat ja tappis Kerry.

Kerry Sneddon oli hingamata umbes 5 – 6 minutit, siis kutsus mees kiirabi.

Kohtus paljastus, et lisaks Sneddonile oli O`Malleyl samal ajal seksuaalsuhe veel kolme naisega, kellest üks oli ta eksabikaasa.

Kohus jätkab juhtumi käsitlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles