Nikit kummitab Miki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki alias Kairit Tuhkanen
Niki alias Kairit Tuhkanen Foto: Margus Juhanson

Saate «Eesti kummitused» juht Kairit Tuhkan jutustas kuu aja eest SL Õhtulehele, et kummitusi ta näinud pole, kui luupainajate küüsis on olnud küll.



Nüüd tundub, et Kairit, kes lisaks saatejuhi ametile ka esinejanimega Niki lauljakarjääri teeb, on saanud uue luupainaja.



Nimelt on muusikaturule paisatud artist nimega Miki, kes debüteeris Niki laulu «Sa oled see kes jääb» parodeerides. Tänaseks on asi jõudnud nii kaugele, et Miki laulab Nikiga juba duetti. Kuid kas neiu sellest ka ise teadlik on?



Miki kummitab teda Niki enda esimeselt albumilt pärit loos «Shenandoah vaim», kus lauljatari mahedale häälele sekundeerib Miki ninahäälne räpp. Algselt räppis selles loos Lasnamäe getoansambel GangBang Familya.



Mida aga arvab Miki uuest üllitisest lauljatar ise, ei ole teada, kuna kahjuks ei olnud võimalik teda tabada.



Mikit peetakse tuntud saksa projekti Crazy Frog eesti variandiks. Mikilt on ilmunud kaks albumit, «Miki» ja «Türnüffel», mis sisaldavad lisaks Niki lauludele ka näiteks Mari-Leenu, Smilersi ja Tanel Padar & The Suni omi.



Miki vs Niki laulu «Shenandoah vaim» saad kuulata

siit

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles