Avril Lavigne ei väsi ennast kiitmast

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avril Lavigne.
Avril Lavigne. Foto: Reuters / Scanpix

Noor lauljanna Avril Lavigne üllatas ajakirja Q lugejaid väljaandele antud intervjuuga, mis on täis eneseupitamist ja kriitikat teiste staaride suunas.

Entertainmentwise tõi ära mõned lõigud intervjuust Avriliga:

«24 miljoni plaadi müümine pole mind tegelikult mõjutanud, aga asjad on seetõttu muutunud. Ma ei saa inimesi täis ruumi siseneda ilma, et kõigi pead pöörduksid ja saan süüa vaid kindlates restoranides, kus võin kindel olla, et sellest ei teki probleeme. Aga see on normaalne. Ma sündisin, et seda teha ja olen õppinud hakkama saama,» rääkis Lavigne.

«Keegi selline nagu Kelly Clarkson on küll ilus ja kena häälega, aga minul on palju tugevam imago. Ma olen karm, tüdrukud tahavad minu moodi välja näha ja mul on kindel kõla. On hea, kui sa end kergesti ignoreerida ei lase. Mina ei lase,» loetles Avril oma plusse.

«Olen väga helde inimene. Kui see orkaaniasi juhtus, läksin oma kapi juurde, täitsin kuus kasti ja andsin selle oma assistendile, öeldes: «Vii see Katrinale!» Samuti meeldib mulle oma töötajatele asju anda, eriti juhul, kui nad palju ei teeni,» kiitles staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles