Sharon Osbourne tahab paks vanaema olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Osbourne
Sharon Osbourne Foto: PA Wire / SCANPIX
Ozzy Osbourne’i abikaasa Sharon rääkis, et ootab avalikkuse silme alt pääsemist, et end lõdvaks lasta ja rahus paksuks minna.

57-aastane naine on oma kehakaaluga pikka lahingut pidanud ja lasknud isegi magu vähendada, et saledamaks saada, kirjutab Digitalspy.

Nüüd tunnistas Osbourne, et tema kehakuju puhul on sale püsimine siiski väga raske.

«Ma olen määratud dieeti pidama. Võiks arvata, et olen pärast soolevähki ja buliimiat selle õppetunni kätte saanud,» ohkas naine.

«Asi on selles, et ma tahan oma sõpradega õhtusööki nautida, aga tean, et järgmisel päeval kannaksin seda oma jalgade küljes. Ma lasen oma treeneril kohale tulla, aga siis ta istub ja loeb raamatuid, sest mina räägin telefoniga. Ma peaksin ärkama ja oma keha eest hoolitsema hakkama, aga ma ei tee seda,» kurtis Osbourne.

«Kui ma televisioonis töötamise lõpetan, lasen end lõdvaks ja lõpetan paksukesena, aga ma oleksin selle üle õnnelik. Tahan vanaemaks saada ja vanaemad peavad paksud olema. Miks mu suurus inimesi huvitab? Ma olen lihtsalt keskealine naine, kes on juhtumisi rambivalgusse sattunud,» lõpetas telenägu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles