Sting ja Denis Leary asuvad teineteise soenguid võrdlema?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting.
Sting. Foto: AP / Scanpix

Näitleja Denis Leary võttis vastu Stingi väljakutse, et selgitada, kummal mehel on peas rohkem juukseid, vahendab femalefirst.co.uk.

 

«Ma nägin Denis Learyt teleris mind pilamas. Ta ütles: «Sting laulab nende kuradi vihmametsade päästmiseks – ta peaks hoopis oma juuste päästmisega tegelema!». Ma tahaksin temaga kümne aasta pärast kohtuda ja küsida: «Hei, Denis, kuidas läheb, sa kiilakas v*tt,» ütles Sting 1993.aastal ajakirjale Rolling Stone antud intervjuus.

Nüüd, neliteist aastat hiljem soovib Leary 55-aastase Stingiga juuksekasvu võrrelda, kuna viimasel on nüüd oluliselt vähem juukseid, kui 50-aastasel koomikul.

«Sting nimetaks mind v***ks. Ma ütlesin midagi tema juuste kohta või nende puudumise kohta ning ta nimetas mind v***ks ja ütles, et vanemaks saades peaksime me juukseid võrdlema. Ma olen valmis,» ütles Leary.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles