Matti Nykäneni naine nõuab 15. korda lahutust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mervi Tapola-Nykänen ja Matti Nykänen
Mervi Tapola-Nykänen ja Matti Nykänen Foto: mtv3.fi

Skandalase suusalegendi Matti Nykäneni abikaasa Mervi Tapola-Nykänen otsustas abielu lõpetada ning saatis sellekohase avalduse posti teel ka Tampere kohtule.

See on juba 15. kord, kui Tapola abielu lahutamiseks avalduse sisse annab – neljateistkümnel korral on naine avalduse tagasi võtnud, sest Matti on lubanud pisarsilmi oma käitumist parandada, ent nüüd tundub, et naise otsus on kindel, vahendab Iltalehti.

«See on nüüd minu lõplik otsus. Ma olen olnud kaks nädalat haiglaravil ja sellepärast viibis ka avalduse esitamine,» ütles Mervi Tapola-Nykänen.

Lahutuse peamiseks põhjuseks on meedia poolt palju kajastamist leidnud intsident jõululaupäeval, kui koju saabunud Nykänen vihastas oma abikaasa peale, kes parajasti telefoniga rääkis. Tüli käigus sai Tapola kööginoaga tekitatud lõikehaavu otsmikule silma lähedale ja randmete piirkonda. Mervi pääses majast põgenema ja tal õnnestus leida abi naabrite juurest, kes kutsusid talle ka kiirabi.

Politsei määras intsidendi tulemusena Matti Nykänenile märtsikuu lõpuni Tapola suhtes lähenemiskeelu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles