Naistele laulab Alexander Rybak

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Rybak.
Alexander Rybak. Foto: Bard Lunde

Tänavu naistepäeval, 8. märtsil astub Tallinna Nokia kontserdimajas üles 2009. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse võitja Alexander Rybak, keda soojendab tänavuse "Eesti otsib superstaari" võitja Ott Lepland.


Kontserdi pressiesindaja Margot Holtsi teatel võitis Alexander Rybak ülekaalukalt 2009. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse enda kirjutatud looga "Fairytale".

Valgevene juurtega Norra noore laulja ja viiulikunstniku Alexander Rybaki sõnul oli Eurovisiooni võit tema jaoks pika ja järjekindla töö ning harjutamise tulemus.

"Minu mõlemad vanemad on muusikud, seega oli üsna loomulik, et ka mina viiulit asusin õppima. Minu muusikaline taust on klassikalise muusikaga olnud seotud, kuid mõni aasta tagasi hakkasin eksperimenteerima ja eri žanre proovima ning omavahel kombineerima, nii sündis "Fairytale"," rääkis Rybak.

Tallinna Nokia kontserdimajas naistepäeval, 8. märtsil toimuval kontserdil on kavas lood laulja debüütalbumilt "Fairytales", mis saavutas kiiresti müügitabelite esikoha paljudes Euroopa riikides.

Rybaki tohutu edu pärast 2009. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse võitu jätkub - noormees on tuuritanud mööda Euroopat, andes viimase poole aasta jooksul ligi 100 kontserti. Rybak astub üles Nokia kontserdimaja laval koos tantsutrupiga Frikar, kes esines temaga suurel Eurovisiooni laval Moskvas.

Rybaki kontserdi soojendajaks on valitud Ott Lepland, kelle jaoks on see esimene suurem avalik esinemine pärast "Eesti otsib superstaari" saate finaalkontserti.

"Oleme bändiga palju stuudios olnud ja kevadel ilmuva plaadi kallal tööd teinud. Suurepärases saalis enne Alexander Rybaki show'd üles astuda on suur au," kommenteeris Lepland.

Piletid 8. märtsil Nokia kontserdimajas toimuvale Alexander Rybaki kontserdile tulevad vabamüüki sellel reedel kell 10 ainult Ticketpro vahendusel. Piletid saab osta Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

Müüki läheb ainult 1400 pääset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles