Witherspoon kehtestas Gyllenhaalile käitumisreeglid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal Foto: Reuters / Scanpix
Kuuldavasti kehtestas näitlejanna Reese Witherspoon oma värskele elukaaslasele Jake Gyllenhaalile reeglid, mida too tema pool elades järgima peab.

Gyllenhaal kolis Witherspooni Los Angeleses asuvasse elamisse möödunud kuul ning näitlejanna selgitas mehele põhjalikult, millist käitumist temalt oodatakse, kirjutab Digitalspy.

«Reese usub avatud suhtlusesse ja ta arutas Jake’iga põhjalikult, kuidas tema majapidamises käituma peaks,» sõnas allikas.

«Mõned tema nõudmistest on täiesti tavalised. Jake peab majas kingad jalast võtma, prügi tuleb välja viia siis, kui ämbrist kolm neljandikku täis on ja kohvilauale ei tohi jalgu toetada,» jätkas asjassepühendatu.

Lisaks keelas Witherspoon oma kodus ka vandumise. «Jake vandus varem nagu voorimees, aga enam mitte. Kui ta seda teeb, tuleb tal vabandada,» avaldas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles