Zeta-Jones: noored mehed on isekad ja egoistlikud

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones Foto: NYT / Scanpix

40-aastane näitlejanna Catherine Zeta-Jones, kes on õnnelikult abielus 65-aastase Michael Douglasega, ei vaata nooremate meeste poolegi.

Kaunitari sõnul ei pea ta noori mehi ligitõmbavaks, sest nad on isekad, kirjutas ajakiri OK!.

«Tean, et noored mehed on neutraalsemad, mängulisemad ja pringimad. Selles pole küsimustki. Kuid nad on ka isekad ja ennastimetlevad,» arvas näitlejanna. «Just sellepärast pole neil minuga võimalust olnud.»

«Vajan meest, kes on tundlik ja hoolitsev. Keegi, kes on minust ülem, kellele saan toetuda. See ei tähenda muidugi, et ihaldan pakse vanamehi,» lisas ta.

Paar abiellus 2000. aastal ning naine usub, et Douglas on tema ideaalmees.

«Ta teab täpselt, mida tahab, ja see avaldab mulle muljet. Kuid Michael võib olla ka tõeline pehmeke. Ta saadab mulle lilli ja nutab, kui lapsed midagi eriti liigutavat ütlevad,» rääkis Zeta-Jones. «Me pole vanusevahest kunagi hoolinud. Toetusime oma emotsioonidele ja tunnetele. See oli nii ja see peaks alati nii olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles